Widgets

~die~hard~fan~korean~

 

Setelah menguji versi beta tertutup sejak tahun lepas, PlayTV Asia Sdn Bhd telah pun memperkenalkan versi beta terbuka Maaduu kepada semua pengguna, membolehkan 


para pengguna menonton pelbagai rancangan dan drama Korea secara percuma dan sah terus melalui halaman Maaduu.com.


Maaduu membawakan pelbagai rancangan dan kandungan perdana dari saluran TV Korea secara percuma kepada para pengguna Malaysia, dan seluruh dunia, secara percuma dengan sokongan iklan. 

Walaubagaimanapun, iklan yang diperlihatkan tidaklah begitu memandu, dimana iklan hanya diperlihatkan pada bahagian awal setiap rancangan, dan kemudian anda boleh mengikuti rancangan kegemaran anda itu tanpa sebarang gangguan.

Pada masa yang sama, kadar respon laman Maaduu juga amat tinggi, dimana para pengguna boleh mengikuti rancangan kegemaran mereka tanpa sebarang masalah, dan tanpa perlu menunggu masa yang lama, seperti pada laman-laman yang lain. 

Para pengguna yang mengunjungi laman mereka buat pertama kali, dapat menonton satu episod, dan untuk menonton episod seterusnya, pendaftaran diperlukan. 

Walaubagaimanapun, pendaftaran pada laman Maaduu adalah percuma, dan PlayTV Asia Sdn Bhd menjanjikan laman tersebut akan kekal percuma sampai bila-bila.
* saya x minat korea *
hhihihihi

   
Komen Facebook
4 Berikan komen anda

4 0 komen dari rakan facebook dan rakan blogger

ye kot..try la dulu...amek dr blogger gak ni...heehe

Reply

org rumah aku pun suke tengok citer korea kat maaduu nih:)

Reply

ye dh tu zul..org pompuan mmg suke tgk cite korea ni...ade tu smpai ngis ngis...hehehe =D

Reply

Post a Comment

abam ming. Powered by Blogger.