Widgets

SAYS.MY ... anda sudah join ???

* IMPORTANT  * Entry kali ini tiada unsur BISNES ...

SAYS.MY ... 
mari pakat join belaker, free of charge ... 
sumber informasi terkini weyhhh ... 
[ bukan bisnes online . hihi . ]

 oppsss ... kat atas tu loghat ganung ... 
sori la x faham ...hehehe 
jom la korang daftar kat web SAYS.MY nih ...
bila dah siap daftar, jemput la sekali kawan2 ke web ni, 
manalah tahu kot ada berita atau info yang dicarikan ..
kelebihannya kat sini ... bila korang sharing benda ni, 
dan ada orang daftar akaun SAYS.MY lepas klik link anda tu, 
anda akan diberikan RM1.00 wooo ... 
senang je nak dapat duit dengan SAYS.MY ni ...

 dan satu lagi, dengarnya, 
SAYS.MY ni juga ada berikan ahlinya hadiah hari lahir,
wallahualam, pe tunggu lagi, 
Lets Check It Out !!!



Komen Facebook
3 Berikan komen anda

3 0 komen dari rakan facebook dan rakan blogger

dah join dah :)
masyukkk...

1st Cash Out
http://dhmiljohan.blogspot.com/2011/04/received-1st-payment-from-saysmy.html

2nd Cash Out
http://dhmiljohan.blogspot.com/2011/06/received-2nd-payment-from-saysmy.html

skrg tgh tunggu Cash Out yang ke-3 dijangka akan kuar 2-3 hari sblum raya..kira mcm dapat duit raya dari SAYS.my ehehehe

Reply

nak adiah ari jadi aje leh? hehe

Reply

DJB : perrrggghhhhh..terbaeklah....

mra : boleh boleh .. hi3 :P

Reply

Post a Comment

abam ming. Powered by Blogger.