Widgets

seronoknya dunia blogging bersama nuffnang ... wooo ... wooo ...

selamat hari isnin kawan2 ...
mekaseh pada yang tolong iklan nuffnang aku tu yew ... 
hehee ..

entri malam ni aku guna bahasa standard je ...
kan nanti ramai pulak yang x faham maksud yang ingin disampaikan ..
yeaaaa ... 
kalau ada blog tapi x ada nuffnang terasa macam rugi sangat2 la ...
bukannya apa, kalau ada nuffnang ni, sambil blog sambil buat duit kan ...
betul a.k.a sungguh a.k.a serious a.k.a tobak pong ...

malas nak tulis panjang2 malam ni 
sebab esok ada exam yang sangat mencabar iaitu 
BMM3103 Pentaksiran Bahasa Melayu ... 
ape ? xyah study ? ingat senang ke hah ? hahahaa

meh tengok apa kita boleh buat dengan adanya nuffnang nih ...
nak ag jelas, klik je la gambar tuh ... hahaha

yang ni gambar kata kunci a.k.a keyword yang pelawat search kat internet ...
kadang2 seronok baca keyword ni semua ...
contohnya : pedih mata potong bawang, gemuk selepas kahwin ...
lawaklah ... ha2 ...
bagi yang faham tu faham la kan .. hehe ...

yang kedua , ada graf traffic blog kite ... 
sapae2 yang suka buat kajian tu memang elok sangat la kan ..
boleh tengok masa mana traffik naik turun ...

yang ketiga, boleh tau blogger yang de nuffnang datang bw ke blog korang ..
boleh lah balas balik kunjungan member tu , 
baru la syok dunia blogging, 
ni tidak, bila dah femes sikit mulalah nak gong a.k.a sombong ..
hakkktuihhhhhh ~~~

 dan yang paling penting sekali, ada duit masyuk sikitkan,
hahhaha ... memang la, sapa yang xnak duit kan ?...
alhamdulillah so far so gooddddddddd ..
thankss nuffnangggggg ... hehe ..
ni bukan entri untuk kipas nuffnang @ bodek @ whatsoever ! 
hahahhaa 

okey lah ... jumpa lagi di lain masa ... keep in touch !!!
au revoir !!! =D
 
================================================================
doh bereh ar op .. mitok tolong LIKE kat bawoh ni r skali ... 
kalu wase berat, xyoh dakper .. ambe dop pakse ... hehe~
================================================================
Komen Facebook
4 Berikan komen anda

4 0 komen dari rakan facebook dan rakan blogger

kenape shiema punye bila refer dekat bahagian keywords t takde keywords eh ? huhu

Reply

@shiema sufian ohh .. biasa la tu .. cuba ping entri tu kt web ping blog .. cthnya, pingoat.com ... supaya blog kite tu mesra dgn search engine .. mcm SEO la tu lebih kurang..hehe

Reply

Post a Comment

abam ming. Powered by Blogger.