Widgets

DINAR IRAQ: MAC YG SEMAKIN MENDEBARKAN ☢


Menurut risikan dalaman di luar negara, proses apungan kini  dalam sentuhan terakhir pihak berkuasa Iraq. Saya tak bercadang menyebut tarikh jangkaannya kerana takut pembaca blog ini  akan mengganggu saya di  tengah malam. Ha ha. Apa pun dalam bulan Mac 

inilah  katanya. Maka sesiapa yang dah booking dinar, sila settelkan pembayaran sebelum Sabtu ini ya... Wooo
 copy n paste dr blog Ali Maidin 
Ada yang risau  kerana tak yakin Money Changer  boleh membayar pertukaran  Dinar nanti.  Ya, bukan semua Money Changer menerima pertukaran Dinar. Apabila sampai masanya, Insyaallah saya akan bagi tau Money Changer mana yang akan menerima tukaran   Dinar. Kok sempat nanti, saya akan mohon lesen Money Changer sendiri pulak. Ha ha. Hanya satu tambahan syarat   jika   menukar Dinar  dengan saya  nanti ialah  kena belanja saya nasi Iran.
   
Apabila sampai masanya, tukarlah dinar secara beransur-ansur misalnya 10,000 Dinar dahulu. Apabila keaadaan sudah lama dan stabil, mungkin  pihak  Bank pun akan menerima  tukaran Dinar.  Ketika ini jika nak tukar sejuta dinar sekali gus pun tak mengapa. Ha ha. Dengar kabar orang kuat CIMB pun ada pulohan juta Dinar.

Ada orang bertanya kenapa saya menjual dinar jika tahu  dinar  akan diapungkan dalam masa terdekat ini. Jawapannya ialah saya telah pun  menyimpan sejumlah dinar - cukup untuk  berehat panjang dan round  dunia setahun. Ha ha. Hanya saya peruntukkan  sedikit dinar lagi untuk berkongsi dengan rakan di luar sana sambil saya mendapat habuan duit teh untuk  minum bersama  dengan  Yusof tauke cicak. Dah lupa pula nama cicak tu. Wooo

Mengapa membeli Dinar dari saya?. Ya, saya ada kontek dengan pihak luar untuk pertukaran Dinar jika bermasaalah  nanti. Ha ha. Orang "lama"  katakan. 
copy n paste dr blog Ali Maidin 
 kredit to Ali Maidin

" Kalau lah betol~ betol terjadi benda ni...Kayo eden " 
insya-Allah
Komen Facebook
0 Berikan komen anda

Post a Comment

abam ming. Powered by Blogger.