Widgets

Terbaru! Identiti Makcik Hajjah Sitt Al-Wazura Sudah Dikenalpasti.


Kelmarin SK ada membawa cerita mengenai Makcik Hajjah Sitt Al-wazura yang jelas-jelas dah murtad dan menghina islam terutama menghina nabi muhammad SAW.Dengan bantuan sahabat-sahabat yang terdiri daripada pengodam-pengodam (hackers) yang hebat yang tidak mahu dikenali umum, Mereka akan cuba membongkarkan pemilik akaun laman sosial "Twitter" yang dikenali dengan nama "Makcik Hajjah Sitt" atau @sitt_alwuzura3

Bagi sesiapa yang belum mengetahui siapakah Makcik murtad ni.Sk membawakan screenshoot blog dia ni yang jelas-jelas menghina islam dan nabi mahammad SWT.


 
Pihak hacker sekarang sudah mengenalpasti siapakah pemilik akaun Makcik murtad ni.Pihak hacker yang hebat-hebat sedang mengumpul malumat teperinci dan sedang berurusan dengan Jabatan Agama Islam dan agensi yang terlibat bagi membawa Makcik Murtad yang sangat anti islam ni ke muka pengadian.Tidak lama lagi pihak hacker akan mendedahkan siapakah makcik Murtad ni. 
Buat pembayang, dia ni merupakan seorang wanita belia yang berasal dari keluarga campuran. Bapanya seorang mualaf Cina dan ibunya seorang Melayu. Pernah mendapat pendidikan di sekolah agama dan pernah juga melanjutkan pelajaran ke Universiti Utara Malaysia (UUM). Wajah graduan UUM ini boleh dikategorikan sebagai golongan cantik. Sayangnya, kecantikan anugerah Allah itu disalahgunakan untuk menghina Agamanya sendiri.
Nantikan pendedahan mengejutkan mengenai wanita murtad ini di nanti.SK akan bawakan pendedahan selanjutnya... SUMBER ...
Komen Facebook
0 Berikan komen anda

Post a Comment

abam ming. Powered by Blogger.